Повече за нас

KREYO е проектантско бюро, специализирано в изготвянето на  2D планове и 3D моделиране на мащабни проекти на три континента -Европа, Африка и  Америка. Работили сме по проекти като паркинги, мостове, пречиствателни станции. От 2011 г. сме предпочитан подизпълнител за една от най-големите строителни групи в света – VINCI Construction France.

Нашата мисия е да трансформираме идеите в мегаструктури и променяме света, водени от инженерната си страст за съвършенство.

Предлагаме високо ниво на експертиза и се стремим към непрестанно усъвършенстване, внедряване на нови технологии и  намираме креативни решения за техническото изпълнение на проектите, по които работим.

Екипът

Крейо разполага с подготвени специалисти на европейско ниво, което е от особена важност за съвременната динамична бизнес среда на бързо променящата се икономическа обстановка. Именно затова нашите партньори могат да разчитат на прецизно изпълнение на поставените ни задачи и на лоялен партньор в бизнеса.

Ние работим с нашите клиенти, установявайки специфичен процес на комуникация, целящ да отговори на индивидуалните им нужди и потребности.

Разбираме, че Вашия бизнес изисква най-висока степен на внимание, ето защо подхождаме много отговорно към всеки един проект.